Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

BOXSPRING

SUNDAY 1600


Laat het 7 dagen per week een zondag zijn met deze pocketgeveerde boxspring. Het matras sluit perfect aan met een 7-zone pocketvering. En de trendy schuine poot maakt het helemaal af! Deze topkwaliteit boxspring met perfecte ondersteuning, ligcomfort en gezonde ventilatie geeft je iedere dag het gevoel geven dat je urenlang hebt uitgeslapen. Wake up fresh! Kies uit diverse toppers en creëer jouw ideale boxspring.

Vlak van € 2.195,- voor:

€ 1.695,-

IN MEERDERE UITVOERINGEN

VLAK

van € 2.195,- voor:

€ 1.695,-

ELEKTRISCH

van € 2.995,- voor:

€ 2.495,-

-

EXCLUSIEVE UPGRADE TOPPER

Platinum

De hoes van deze topper is gemaakt van een mix van katoen en zijde. Het ademende vermogen van katoen zorgt voor een optimale ventilatie en door de isolerende en regulerende eigenschappen van zijde past de topper zich aan naar jouw lichaamstemperatuur. Hierdoor voelt de topper zacht en koel in de zomer, maar heerlijk warm in de winter. Zo geniet je gegarandeerd van vele frisse en comfortabele nachten. De Platinum topper is leverbaar met diverse kernen: koudschuim, Vita-Talalay, Pulse of watergel.

DIVERSE TOPPERS

Silver met bies

Ca. 8 cm hoog
450 grams dubbeldoek Silverness®

Platinum

Ca. 10 cm hoog
500 grams dubbeldoek met een mix van katoen en zijde

KLEURSTALEN

Bulls Taupe 23

Bulls Jungle 23

Bulls Grey 25

Bulls Athracite 26

Denim Elephant Grey 23

Denim Pirate Black 19

Mine Dolphine 180

Mine Antracite 67

Sunshine
on my
mind